Stroller compact

Hai boleh cadangkn stroller yg compact dan ringan tak? Sy pakai kereta myvi je dan berulang balik kg jauh. Perak ganu jadi kalau boleh nk stroller yg compact dan ringan. Sape tau atau boleh suggest kan. Hehe#firstmom #ingintahu

8 Các câu trả lời

anak umur berapa? kalau dah lebih setahun blh beli gb pocket. sgt2 ringgan. tp kalau bawah setahun better beli stroller yg blh baring. ank2 masa baby guna quinny zapp flex. quinny pn ok xbnyk makan ruang pn. lepastu dia solid kalau qb pocket xsolid.

Saya pun pakai myvi. Beli corolla air swift utk anak sgt mudah nak buka guna sebelah tgn je nyambil pegang beg/barang. Tgh dukung anak pun no hal. Makan ruang 3/4 bonet sahaja. Masih blh letak beg² atau barang belian lagi ditepinya.

GB pockit. Travel friendly, tak berat & paling penting senang sangat nak buka tutup.

Cuba survey joie. Saya pun pakai kereta myvi.

maclaren sgt compact, ringan n sturdy

Crolla air swift or air flex

quinton light +

8mo trước

saya tgk ni mahal dan bulky jgk

park