Supplement Untuk First Trimester

Boleh sharing tak supplement apa yg sesuai dan brand apa untuk yang baru mengandung 2-3 minggu? Ataupun perlu ker saya tunggu arahan dari doc dahulu sebelum amalkan supplement? #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #firstbaby #seriusnanya

1 Trả lời

Sis makan acid folid brand appeton saja buat sementara kandungan masih awal, lepastu nanti dah jumpa doktor checkup baby mgkin dalam 7/8 weeks, doktor akan bagi ubat vitamin(tambah darah) kalau sis nak stop makan acid folid pon takpe lepas doktor bagi ubat tu, sbb ubat yg doktor bagi tu mmg dah ada acid folid khas untuk ibu hamil