Boleh x share nama baby boy bermula huruf A dan I

Boleh share x nama baby boy bermula huruf A dan I atau baby girl bermula huruf A dan I

34 Các câu trả lời

Irdina Aleesya Adrian ArRayyan Adam ArRayyan(arwah) Ali Amsyar Adriana Aleesya hehee ..ni semua nama2 anak2 sy .. Adriana Aleesya tu tambahan aje ,nak buh nama anak sulung itu,tapi jadi Irdina Aleesya pulak 🤭 ,suami pilih Irdina ,xnak Adriana .. bakal no 5 belum pikir lagi ,jantina pun belum scan lagi

BOY Aqmar Irsa - Pelangi Cantik Aufa Isyq - Sayang Yang Setia Aish Isyraq - Memberi Sinar Kehidupan Girl Ayra Iman - Keimanan Yang Mulia Aisya Inara - Hidup Bahagia Dan Berkarisma Armel Irsa - Puteri Pelangi

Baby girl Anita Aurora Ilmirah (nanti sy pun nk nama kn anak guna nama ni kalau lahir hari isnin🤭) Baby boy Ismet (pun sama.. Sy cari nama ni mmg ada maksud n kalau hri isnin lahir nk nama ni juga sbb sy suka) Aidan Aizat

Anak pertama saya ammar idris... bermaksut yang memakmur kn... yang kuat iman... penerang... Idris nama nabi... n kebetulan gabungan nama saya dan suami... ida n haris😁....

Aisham Isham Aisha Isha Ahmir Izmir Ahmira Izara Aqmal Iqmal Aqma Iqma Ashraf Iszraf Ashafa Ishafa Araafat Iszrat Aani Iwani

Abdullah... hamba Allah, nama anak nabi Muhammad, nama bapa nabi kita, kanak2 pertama memeluk islam..

Ibnu Althaf(Baik hati,lemah lembut),Ibnu Adwa(Cahaya),Ibnu Ardani(Suci sifatnya)

Afiq,mna tau bambam mcm ank sya ni😁😁

aqil iman aiman ilham aryan iskandar aira iqlima airin iwana

Adam Idzham Ali Idris Aman Ilham Ahmad Iman