Susu

Boleh share susu ape yg korang sesuai minum time pregnant ni? N suggestkan sekali sbb belom lg beli susu kehamilan

71 Các câu trả lời

Beli je susu apa pn. Dutch lady ke gooday ke bole je minum. Takdehal pun. Tp klu bole avoid anmum ke ape, sbb susu tepung lg banyak gula.

Sya sblm pregnant minum susu fenleaf..dh hbs minum susu everyday..n skrg anmum meterna..dr semua jenis tu sya lbh sk fenleaf..

Sya minum anmum mula²tpi doktor kata manis... Jadi sya minum anlene.. Doktor sarankan minum susu anlene atau freanleaff

5y trước

Fernleaf yg family tu ke?

susu Kambing MyMila sedappp😋..boleh tgk kat ig or contact no ni 01164355071 sb dia akan bg tau cara minum nya

Saya ada alahan teruk, start 22w cuba minum susu kambing karihome so far okay. Sebelum ni susu lain muntah

susu kambing lazz kurma. dari awal pregnant sampai ke 36w saya amalkan. awak trylah hb pun cantik je 12keatas.

4y trước

Sama sya pun amalkan susu lazz kurma .. Hb memang cntikk

Sya masa mula2 thu pregntn beriya2 beli susu. Smpai skrg xhbis2. Sebab xble minum. Minum je muntah.

Saya minum omega, dutch lady, fernleaf.. Awal2 je minum anmum.. Stop sbb rasa dia manis sgt n masin sikit

5y trước

Ada ambek jugak farm fresh kurma tu

Sy minum susu tepung every day je,,alhamdulillah hb ok,gdm pun xde,baru minggu lps minum air gula

Saya apa jenis susu blh minum..tk loya pun..ni yg skrg tengh minum..sblm ny fernleaf n everyday