susu pregnant

ibu ii tolong suggestkan minum susu apa yg okay ye time pregnant ni?#ingintahu

9 Các câu trả lời

Ikut selera ☺️ Susu kotak pun boleh, susu tepung pun boleh. Dekat supermarket boleh request for free samples if nak beli and test mana yang tak manis sebelum beli satu tin. Susu kotak saya suka hokaido milk kurang manis, Susu tepung saya suka similac mom, bancuh air sejuk, sbb susu tepung ada satu rasa macam tak best bila bancuh panas 😂 ( ikut selera masing masing ) ☺️

2y trước

Any susu okay, saya minum similac mom gold and fresh milk (hokaido milk) Bagi saya semua susu tepung manis 😂 Sebab mmg jenis tak minum makan manis, sekali sekala rasa nak minum saya bancuh similac 😋

saya dari sblm pregnant minum HL low fat tu. tapi dh pregnant xboleh minum. jadi gastric ja setiap kali minum. try susu mamadil rizqi, pun xboleh minum. kepala mcm nak pecah. wildan pun xsesuai ngn saya. xtaw nak minum apa. fresh milk pun xboleh masuk 🥲

2y trước

alhamdulillah sy blh je minum susu , cuma tk thu minum susu apa yg okay masa preg ni💕

sye nurse x bagi mnum susu ibu mengandung, gula tinggi, nurse suruh minum susu hl tu je. murah pon murah.

2y trước

ouh baik tq sis

sy skg alahan, susu khas mgndung tu sy xleh telan. Sy just minum air soya je, doc ckp boleh.

ssu tepung fernleaf sy bli yg pack family pya...kdg2 mnum ssu kmbg lazz selang2 kn..

2y trước

alhamdulillah sy mnum ok xde alahan... klau awk ada alahan awk bole stop n cba mnum ssu lain...

Ikut selera masing². Saya minum susu kurma kambing Lazz 😁

2y trước

hehe baik siss

susu HL awak, sbb ada folic acid dalam tu.

2y trước

baik sis tq share🥰

Anmum materna

2y trước

baik sis tq share🥰..

susu hl

2y trước

baik sis