Susu

Boleh share susu ape yg korang sesuai minum time pregnant ni? N suggestkan sekali sbb belom lg beli susu kehamilan

71 Các câu trả lời

best&berat badan ibu mengandung mentin tidak naik berat secara mendadak. Sy konsisten minum ESP

Btw susu low fat dgn full cream, better full cream. Low fat lg tinggi kandungan gulanye.

awal trimester dulu saya minum susu maaez chocolate sekarang dah hujung ni minum dutch lady

Sy minum fernleaf je.. Hehe . Senang, selalu buat kongsi minum ngan husband skali..

Sy minum enfamama flavour vanilla. Alhamdulillah tekak blh terima 😊

saya minum susu kambing karihome..saya x boleh minum susu lembu..nnt cirit birit

Anmum, tp sy minum 1x 1hr, Dan kurangkan 1sudu (3sudu ke 2sudu) 😊

Dutch lady kotak tu je.. itu pun jarang² tgk kewangan juga.. 🤗

Susu kambing bagus.. Sy minum susu kambing wildan yg coklat tu..

4y trước

Xboleh telan susu kambing wildan.. Bg kt ank buah mnum😂 secwn pom xabis.. Nk muntah mnum.. Last2 mnum air dutch lady yg kotak jer jrg2

Susu HL.. Mula2 pregnant dulu minum friso mum n enfamama