Pampers newborn

Boleh share pampers newborn yg elok dan tak bocor bile baby berak atau kencing? Sekarang ni sya guna huggies newborn dan dah dua tiga kali bocor.

10 Các câu trả lời

Utk newborn saya x kesah pakai ape brand pon sbb mmg setiap 2 jam saya check pampers and tukar dengan kerap. Saya pakai brand genki mula mula sbb pampers die kecik sikit and anak saya pon ari tu masa nb die kecik. Then change to drypers wee wee je. Cuma saya siang pakai pampers drypers wee sbb mmg kerap tukar. Malam saya pakai mamypoko sbb kadang malam bila terlajak tdo at least xde la rasa bersalah anak tdo dengan pampers penuh 😅. Applecrumble pakai bila nak keluar jenjalan sbb nk bagi die dry kalau x sempat tukar 3/4 jam. 😬 sye mmg byk jenis pakai pampers.

Sy dh cuba bermcm jenis pampers utk anak sy dan so far Huggies Ultra Natural Soft plg saya puas hati. Cutting kecik sikit, sesuai utk anak sy yg tk berapa besar. Ada cuba Drypers Wee Wee Dry, cutting besar sikit dr Huggies. So far 5 kali bocor 😅 Mamypoko Extra Dry pun bocor jgk dgn anak sy. FirstDino okay jugak lah. Sy beli sbb nama dia dino je 🤣 boleh lah tp tkkn repeat beli. Merries pun okay, Applecrumby pun okay jugak. Cuma hati sy paling puas hati dgn Huggies.

1st) Huggies - aduuh out.. 2nd) Drypers - okay skit tapi kincit2 skit, line indicator dah berkaler nages. 3rd) momypoko cotton - the best, kadang2 sampai line kembang baru dia terasa tak selesa. tapi tulah harga.. perghh

Bg sy, pengalaman baru dua orang anak: - Drypers Wee Wee Dry - Drypers Touch - Merries

huggies..sbb kat punggung/blkg ada secure..nnt try tgk sample sblm bli😊

sy pakai petpet..takat ni ok..takda bocor ka pa

Boleh cuba drypers, mamipoko, applecrumby.

try pakai mamypoko

pet pet, drypers

drypers touch