Tips minum air gula

Boleh share cmne korg minum air gula x mummy2? Next month ni nk kne minum air gula tp cm tkt plk 😅 sbb mcm2 dgr kn.. bg tips sikit cara korg ☺️

19 Các câu trả lời

Mnum sekali atau due kli teguk jew..pstu cpt2 mnum air msk sbb nk bg hlng rse gula dlm mulut...tkut muntah,mnyk angin kne bwk

kalau sya x ada tips..sebb preggy ni..memang suka..mnum benda manis...sbb sedap dia lain mcm...nasip x sngkut gdm..hehe

Sapu balm kt idung n tekak, mnum pastu stop, trik nfas hmbus,, lekk kejap..pastu mnum lg..pkir air tu sdp

klu sy,mnum skali teguk..tahan nafas..klu try2,mmg xdpt msuk..sbb sy xsuka mnis..

Xde petua, saya sekali minum, dh 2 kali minum

Minum air suam sbelum ke klinik

Minum sekali teguk dan suam...

tutup hidung dan minum terus.

Fikir yg baik2 je..