Air Gula ?

Morning mummy2... Jap lagi kne minum air gula... First time nk telan ni.. Nervous dye smpai x nyenyak tido(terbwk2 dlm mimpi) hehe.. Tips sikit Mommy2 yg dh berpengalaman .. Dgr ade yg smpai muntah2... So scary ???

2 Các câu trả lời

ttup hidung masa nk minum,jgn bernyawa,nnti terasa kemanisan air gula tu..lps minum jgn berckp,jgn byk gerak,rehat je kt klinik..nnti rasa loya..klau dtg ng kete,rehat je dlm kete dua jam tu..tu yg sy buat la.hehe dh dua kali minum air gula..

5y trước

Tq sis 👌

Minum tu jgn stop. Terus hbskan jE. Kalau stop lagi rasa loya. Lepas minum jgn tdr, buat aktiviti sikit. Goodluck dear 😘

5y trước

Tq sis... ❤️