Kelengkapan baby

Boleh share bila korang start beli botol susu? Pam susu? Sy xde beli lg wahal minggu depan nk bersalin dh. Xtau botol yg ok, pam yg ok.

2 Các câu trả lời

Beli satu botol dulu tgk tahap penerimaan. Sbb tak tau kan. Cumanya kena ada lah spare. Selalunya ikut pengalaman sy yg both df & bottle fed, botol pertama yg diajar tu yg baby terima. Tp sy pakai puting yg soft betul2 ikut puting mak. Tapi tu lah, anak sy nipple confuse kejap sebab flow tak sama 😂 pam susu dh boleh dh survey. Sewa dulu pun ok tgk mana ok dgn awk. Minta nasihat org kedai tu sebelum purchase

6mo trước

ok terima kasih.

puan kerja ke housewife