Bila masa sesuai beli pam susu?

Mommy2.. Nak tnye.. Better beli pam susu before bersalin or lepas bersalin.. Jenama apa yg ok tok hands free.. N x terlalu mahal..

10 Các câu trả lời

Saya beli sebelum bersalin tapi yg manual je brand anakku. Alhamdulillah ada yg tu sbb baby masuk nicu dua malam, so dr suruh saya pam susu.. tapi boleh marmet je jugak kalau takde pump. Waktu pantang tak pump pun haha sebab sentiasa dengan baby kan, so direct je. Lepas dua bulan bersalin baru saya beli yang electric pump brand ashlee sbb nak masuk keje dah lagi sebulan. Setakat ni saya pakai brand ashlee niceeee bunyi sikittt je pastu suction dia tak sakit, dan tak bulky sgt, bagi saya lah.

beli before bersalin incase ada apa apa emergency 🤣🤣🤣 mcm saya saya pakai jenama boboduck... protable breastpum 9 gear... best😄😄 boleh bawa ke mana je.. cas kan je... 👌 settle keje.. ni contoh gambar 😍 selamat mencuba Harga hmm ok kot👌 sesuai dengan function dia👍

Sy beli sebelum bersalin. Beli manual yg senang untuk bengkak susu. Pastu baru pakai auto. Dua2 sy stndby. Masa kat wad saya pakai manual sbb klu auto payah nk minta cas kecuali klu ada power bank la..aritu pas bersalin kena baby masuk wad sbb pernafasan laju dan kuning sikit..

2y trước

Saya beli jenama YOUHA..size 24mm..

Beli before bersalin. Tapi saya start pump start 2 minggu before masuk kerja. Kalau lepas bersalin anak kena masuk nicu, puan boleh belajar marmet. Jangan pam waktu berpantang, takut oversupply yg boleh jadikan bengkak susu. Marmet sahaja

2y trước

OK.. Tp untuk corong saiz.. Mommy beli ikut saiz time Mengandung or beli besar sikit.. Sbb ade yg kata.. Lepas bersalin nnt.. Saiz berubah sikit..

sye beli sblm bersalin yg electric punya. momohouse punya. lepas bersalin sye beli yg handsfree punya pulakk. spectra dgn no brand dkt lazada. spectra rm780 momohouse rm28 no brand punya rm140 double.

saya beli sebelum bersalin. ujian utk sy baby sy start hari pertama lahir taknak df. lani baby dah nk masuk 5bulan. sy pam 3jam sekali. nasib wfh. boleh bg yg fresh lepas pum.

OK.. Tp untuk corong saiz.. Mommy beli ikut saiz time Mengandung or beli besar sikit.. Sbb ade yg kata.. Lepas bersalin nnt.. Saiz berubah sikit..

2y trước

Saya beli ikut size time pregnant. Okay je.

beli je bfore bersalin, saya beli manual dulu sbb nak pam susu bengkak slow2. kalau guna auto sakit

Beli sebelum brand yang murah2 dulu. Lepastu dah regularly pump boleh la up sikit 😍

Beli sebelum bersalin