Baby 6 bulan

Boleh sesiapa share resepi atau tips makanan baby untuk 6 bulan?? Mana tau dapat membantu ibu2 yang baru. Semoga bermanfaat. #firstmom #firstbaby #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #6month #6MonthBaby

2 Các câu trả lời

follow page fb happy baby food malaysia. dekat sana awak akan dpt info banyak tentang pemakanan baby. dan admin pon rajin layan pertanyaan kita tentang pemakanan baby. dekat sana juga awak akan dpt byk resepi menarik utk baby yg disharekan oleh semua mommy dlm group tu😘. awal2 ni awak nak buat 4day rule pon boleh. fungsi 4dr ni nak kenal pasti baby alergik dgn makanan apa.

pg dkt fb follow happy baby food malaysia. sana mcm2 menu ade, boleh gali ilmu sekali.