Tidur meniarap

Boleh or normal ke tidur meniarap dah 5 bulan sekarang Min. tidur 2 jam.. kalau tak kejut mmg tak bgun kita la kena kjut utk mnm susu

Tidur meniarap
13 Các câu trả lời

ank sy tido niarqp gak lma. .sbb dia xlsesa. .alhamdulilah ok. .tp sy alih2 la cara dia tido tu bru 1mont. .1minggu

1y trước

kdang2 bdk ni xselesa tido baring smua.ank sy tido niarap sbb dia. .xslesa nk bring kdang2 sy singet kn dia. .bg dia selesa. .

Ok je tp elakkan berselimut/cadar longgar atau tilam lembut sbb baby boleh sesak nafas kalau taknperasan

letal bantal peluk hadang kiri kanan dia..