Selesa tidur meniarap

Ada tak baby2 kt sini yg selesa tidur meniarap..kena bg tido betul2 baru la bole betulkan ke posisi terlentang,kalau tak,dia terjaga,lamaa sangat amek masa nk tidur semula... Anak saya selesema,dah 6hari dah,dia lebih selesa tidur meniarap sbb kalau terlentang dia mcm tercungap2... agaknye hidung dia tersumbat,nak tarik nafas susah..bila meniarap elok je tidur...tunggu betul2 tidur barulah betulkan posisi terlentang,itupun nnti kalau dia terbangun,nk susu lepas susukan kena tiarapkan dulu😌🤣

2 Các câu trả lời

anak sy 1tahun 7bulan sampai skrg tido meniarap awak. bukan stkt mcm ni menonggek pon ada. mmg dia akan cri keselesaan utk dia. sy cuma pantau takut tertekup bantal atau selimut. sbb kalau kalih position confirm nnt baby akan buat balik😅

2y trước

haha. itu la awak. kalau sy ubah position nnt confirm sekali tgok dia ubah position lain lak🤣. sy seblom ubah suka snap gmbr dulu. esok kalau dia buli sy, sy sebar gmbr comel dia. hahaha

Yurp ikut selesa baby tu puan. Kalau anak puan selesa tidur meniarap utk pernafasan dia . Tapi tiada masalah pun tidur mcm ni