HANDPHONE!

boleh mintak pendapat tak, macam mana nak kurangkan anak yang umur 2tahun 9bulan dari mengadap handphone jee. any suggestions please ?.

1 Trả lời

Uninstall apa yg patut. Bg dia buku ke, pensil ke...sy selalu uninstall je depan anak, dia xminta sbb tau phone bosan. Heh

5y trước

itulah masalahnya. anak saya ni saya da uninstall. lepastu dia install balek game. lebih dari 20 game. takde sape pun yang ajar. bijak terlebih pun payah jugak. buku pensel dah beli daa. tpi dia guna kejap jee. bosan. lepastu hadap handphone balek.