demam

Boleh mak2 share pengalaman jage anak demam dan macam mana tahu anak demam? Check suhu tiap masa ke macam mana? #makanaksatu #baby1month

1 Trả lời

Selalunya baby ni suhu tinggi waktu mlm. Kena demah dgn kain lembab sepanjang masa. Kalau baby kecik lg banyakkan menyusu badan je. Baby demam bahaya sbb kalau suhu tinggi sgt boleh kena tarik.(kejang)

5y trước

10+ dh start dh.. Tgh mlm lg kena jaga.. Selalunya sy tak tidur sgt, standby je dgn mangkuk n kain utk lap badan baby.