ruam pada baby

boleh kongsikan tips tak bagaimanan cara nak hilangkan ruam biji2 pada baby yg umur sbln. ruam tq

23 Các câu trả lời

Tepek bedak sejuk cam cter mak cun tu jaa.. Insyallah hilang.. JIMAT pn jimat

Alhamdulillah.🤲 boleh ikhtiar dengan HooneyMommy Lemon... 018.386.7211

Sy guna kan cream dropolene mmg khas utk baby. Alhamdulillah berkesan.

Sy sapu sudocream je. Sekali sapu terus nmpk hasil alhamdulillah

Bedak alken (tepung jagung). Hair dryer pun okey

Pkai bedak mutiara... Ade jual kedai sengsei

Pakai bedak sagu insha'Allah 😊😊nt ok lah

5y trước

mcm mn rupa bedak tu

guna tepung kanji pun ok

blh send pic x

Mybe ruam panas mcm anak sy.. Siang hari pakai baju lobang2 or yg berlengan pendek & seluar pendek, tak perlu bedung sebab cuaca panas. Doc pun suggestkan pakai sabun cetaphil