Pregnant 6 week

Boleh kongsi pengalaman , bahaya tak kalau keluar darah time pregnant sbb dah hari yg ke 5 keluar darah. Dah pegi doktor , scan semua ok. Doktor kata normal. Dah bgi ubat kuat rahim & acid folid tpi still masih keluar darah. Bahaya tak untuk kandungan??

1 Trả lời

Sis kena banyakkan berehat bedrest, jangan angkat benda berat dan lasak. Kalau doktor ckp ok, insyaAllah ok. Pastikan makan ubat kuat rahim spt yg doktor syorkan