Bleeding 5 minggu tapi doktor kata baby dalam kandungan masih ok

Hai mommies! Just nak tahu siapa ada pengalaman yang sama mcm saya. 2 minggu lepas dah pergi scan doktor kata baru 5 minggu lebih. Dan sekarang dah 6 hari keluar darah. Hari kedua kluar darah saya ada jumpa doktor. Doktor scan baby dan nampak kantung baby masih ok. Belum pecah² lagi. Doktor bagi ubat kuatkan rahim. Dan sekarang masih keluar darah lagi. Darah jenis pink². Ada tak sesiapa yang berpengalaman macam ni? Jangan marah ya. Just #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Hi sis kita sama. Saya bleeding / spotting jgk masa 5 minggu terus sy pergi klinik sbb risau penah gugur. Dr mmg bagi ubat kuat rahin dan MC terus tak boleh pergi keja dan nasihat kena bedrest / baring sahaja jgn buat kerja apa2. Jadi sy pn mmg bedrest dan alhamdulillah makin hari makin takde darah dah. Sebab awal lagi so dia tak lekat kuat lagi kena baring / rehat banyak ye makan berkhasiat. harap membantu

kenapa nk marah ya😂 ? ok la tu sis bertanya. saya ada pengalaman mcm ni,doc bgi ubat kuat rahim tpi still keluar darah smpai 9 week. last2 tkde rezeki gugur juga

3y trước

seminggu lepas makan ubat kuat rahim, tapi gugur juga.. tak ada rezki masa tu. tapi sebulan lepas tu dah lekat balik skrg dah masuk 3 bulan dah 🥰