Is this a scammer?

Boleh ke sesiapa bantu saya adakah kedai ini kedai scammer? Sebab saya dah bayar but tiba2 banyak pula dia suruh kita bayar itu ini 😭 dah lah banyak saya transfer dkt dia. My mistake

Is this a scammer?
5 Các câu trả lời

klu asyk suh trnsfr pymnt tu maybe scammer better g bli dkt tmpt yg blh dprcyai dkt mall ada chicco...sweet cherry..dpt yg baru.. dkt shopee pun ada lg telus selagi tak terima brg duit akn d holdkn dlu selagi blum klik order received.tuk kes ni better buat police report..mg dpmudahkan segalanya Allahuma Amiin

Sis ada apps truecaller or getcontact ke yg boleh detect scammer? Actually dah ada yg save no fon kt ig tu scammer babyku prelove

6mo trước

Kalau sis nak tgk try sis install get contact. Td saya search keluar nama tu.

Ciri2 scammer mcm tu la once dah bayar dia suruh bayar lagi & bayar lagi. Berapa total dia suruh bayar tu?

buat report polis, bawa report pergi tribunal

scammer ni