beza susu fomula baby 0-12bulan

Hi mommy, nak tanya ni, enfalec A+ dah tukar packaging baru ke? tukar ke enfalec baby ke? sbb hari tu sy ke kedai nak beli enfalec a+, tapi takde, ada enfalec baby je. bila tnya salesperson kat kedai tu, dia kata enfalec baby tu packaging baru, btl ke?

2 Các câu trả lời

hi mummy2 saya nak tanya anak saya umur 2bulan juga , saya prasan since saya bagi anak minum duchbaby anak saya brkahak + selsema then dah batuk da satu bulan , macam2 cara dah saya buat batuk still tak okey2 lagi . hari ni saya coba s26 pink ni baby minum okey tapi kalau dia muak banyak sampai keluar kat hidung tu baby tak serasi ke ? saya buntu saya tak tahu nak buat apa lagi ...

betul. dulu a+ skrg baby

11mo trước

ok tq.