Nipt / Nicc test

Hai mummy Ada tak pengalaman ambk test nipt Risau lah , dr suggest suruh ambil tapi mahal sikit kene bayar Sebab saluran tali Pusat bby 2 sepatotnye 3 Tkot jadi pape dkt bby hmhm 😢 Sy second baby

4 Các câu trả lời

NIpT ni amik darah je tu pastu result kluar. Mmg smua jenis chromosome ke ape smua dpt detect. Kalau doctor advice amik thn amik je la sis. Smoga smuanya baik2 je

Saya ada buat NIPT kat hospital swasta utk check baby ada down syndrome atau masalah lain. Boleh tau jantina juga. Harga RM1,500.

10mo trước

12 weeks

ambil drh ibu shj. result utk certain kromosom shj boleh view tgk pd pakej yg puan ambil.

mg smuanya baik2 shj dan dpmudah segalanya amiin

10mo trước

most welcome 🫰🏻