saya dah 22 minggu hamil ..

boleh ke saya makn meggi goreng indo trgin sgt2. Sape pnh makan meggi

39 Các câu trả lời

sy 16week ad jgk mkan maggi skali dua, tp buat cair klau maggi berkuah. klau maggi goreng letak rempah separuh2 je. skarang teringin nk makan maggi mee sedap yg pedas tu. risau nk makan sbb pedas.

mkn la awk dh terasa nk tuu.. mlm td baru buat meggi kari buh telo. hikhik x selalu klu teringin buat . tpy air rebusan meggi tu sy buang. baru didih air yg baru ltk perencah.

Saya masa 1st trimester plg byk makan maggie.. hahaha even maggie pedas pn sy telan huhu cuma tos kn dulu air maggie tu bru buat maggie cm biasa hehe

tiap2 bulan makan. lagi2 masa 1st trimester yg tak selera langsung makan nasi. makan megi je buat alas perut dengan buah.

sya mkn je.. tpi skit je, yg pting dpt rasa, kongsi dgn husband.. alhamdulilah skrng 33week bby pun sihat

sy dh nk masuk 26 weeks.. kdg2 teringin..mkn jugak la.. rse nye setakat ni dah 3-4 kali mkan..

Sy dlu wktu pregnant mkn jgk. Tp sikit je dlm dua suap cmtu. Nk bg hilang teringin je.

klu dh nmenya teringin mkn aje,, kdg sye pon ngidam samyang.. fmly trkjut tgkk

Sy msk 3 bulan mkn da megi tp xbyk laa...mkn je tp jgn hri2 mkn yee

Makan je klu teringin sangat,cuma jgn kerap la. Sy pun makan juga 😁