UBAT KUNING

boleh ke sapu ubat ni untuk luka ceaser . mohon komen . kalau boleh tunjuk sekali cara korang sapu ubat ni dekat luka tu . sebab luka saya mcm terbuka kat tengah2 .

UBAT KUNING
2 Các câu trả lời

Sy bersalin normal tp sy selalu nmpk org bg tips utk czer beli gel solcoseryl n sapu kt tmpt jahitan tu. Nti akan tumbuh daging baru. Mntk nasihat doc jgk yee.

Cube guna air yg cuci pusat baby tu.. In Shaa Allah leh kering.. n x sakit,rse sjuk je..😊

2y trước

boleh ke letak ubat tu?