Mana satu nak pilih sebab? Baru tahu pregnant 4 weeks ..

Boleh ke pilih sebab tak sihat? Ada tak yg pernah hadap situasi mcm sy ni..#pleasehelp #firstbaby #vaksin #covid19

Mana satu nak pilih sebab? Baru tahu pregnant 4 weeks ..
11 Các câu trả lời

Pilih je tak sihat atau ada hal lain yg perlu dilakukan....xsalah pun Kalau taknak ambik awal2 and nk tgu 12weeks++. Cancel byk kali pun takpe. Andai kata dh cukup 12weeks++ tapi dia xpanggil jgk, boleh je tanya nurse kat kk nnti pasal vaksin. Kalau swasta xsure plk mcm mana.

Sy pilih tak sihat. sebab mase sy dapat vaksin dos pertama, saje2 test upt sekali naik 2line.. terus postpone dulu vaksinnya. 😅 InshaAllah lagi 2minggu baru update appointment. #13w #ttc 2tahun

Sy pilih tidka sihat. 4 kali cancel. Time 13 mggu nurse yg call utk vaksin. Alhamdulillah dah completed 2dose mggu lps.

7 week patutnya vaksin dos k2, tp sy mabuk pilih option tidak sihat, smpai skrg xde update appointment. Skrg da 18 week

sy pilih tidakk sihat haritu . kalau dos kedua nnti boleh walk in terus ke ppv ☺️

Sy dah register utk vaksin seminggu dah tapi takde panggil2 pun 😂

Saya pilih x sihat sb time tu mmg morning sickness teruk

saya pilih mempunyai perkara lain yang perlu dilakukan

untuk tidak sihat pilihan no 1

Having other things to do