Scan awal pregnancy

Boleh ke nampak kantung sekiranya scan rahim baru 4 minggu? Terima kasih 😊

4 Các câu trả lời

4 minggu blom nampak apa2. saya ler tu scan 4 minggu wlpon da tau takkan nampak apa2. lps tu balik umah risau kenapa tak nampak. padahal salah sendiri pegi scan awal 😅

9mo trước

btul tu. gigih saya google lps tu baca komen dlm group ni nak sedapkan hati 🫢

Better scan waktu 8weeks dan ke atas. Waktu tu dah boleh nampak baby + dengar heartbeat baby. Share atas pengalaman. Hehe. 🫶😘

Kemungkinan besar tak nmpak. Sy selalu scan 5 weeks nampak je tp anak ke 3 xnmpak ms 5 weeks. Tp doc selalu ckp awal lg

sy tanya klinik..bagus scan waktu 6-7week.. 6-7week pun..masih baby xjadi lgi .hehehe .