Awal kehamilan

Assalammualaikum, minta doakan saya repeat scan 8/4 ni dah nampak kantung & janin ya. Tadi p scan nak confirm pregnant tak nampak lagi (ikut apps dah 7w). Plus puasa pulak pundi kencing jadi kecil. Susah nak tengok. Scan tadi rahim dah tebal. Mungkin awal lagi doktor kata. Trauma sbb first pregnancy gugur last year. Terima kasih semua.

8 Các câu trả lời

saya pun ada trauma mcm sis. haritu pergi masa rahim baru menebal 1.67 taknampak apa2 lagi. .dan ikutkan size baru 5w5d. kalau ikut apps masatu 6w 3days dah . maybe mmg ada lari sikit dengan apps since kita takleh masukan period lenght kt apps ni kan. so sy plan nak g repeat scan 4hb nanti. kalau ikut apps masa tu dah 9w, tp ikut kiraan last scan 8w.

3mo trước

semoga dipermudahkan urusan sis dan kita semua. nerves haih. semoga yg baik-baik saja la dan baby sihat ja. aamiin 🤲🏻🥹

saya pon sama..weekend ni masuk 8w nk p scan lg sekali..pengalaman 3 kali pregnant 6 week dh nmpk yolksac.. tp kali ni xnmpk apa lg..just kantung saja..risau tu la..tp dr ckp normal ja awal lg....every pregnancy is different, just aware about cramping yg teruk and bleeding ja..

3mo trước

betul, kita pun risau sbb pngalaman first pregnancy last year 5w scan dah nampak kantung. Tulah, dr pun cakap masih awal. InsyaAllah tkda apa-apa sis. Moga baik-baik saja. Aamiin. 💪🏻🤲🏻

Doakan i jugaa sis , masa nak dekat 5 weeks i scan tapi tengah penebalan rahim saja dokter bagi tarikh lagi 3 minggu tuk repeat scan doakan i dah nampak kantung dengan janin ya untuk next scan hari ii tak putus doa semoga semuanya baik ii je 🥹

3mo trước

aamiin ya mujib. dengan izin Allah urusan kita semua dipermudahkan dan diberi keizinan menjadi seorang ibu buat anak kita. 🤲🏻🌷

Semoga dipermudahkan sis. Sy pun scan last week sepatutnya dah week6 tapi kantung mcm week4 & belum ada janin. Kena repeat lagi 3 minggu risau. Sbb last year pun pernah gugur. Ni 2nd pregnancy..

3mo trước

aamiin, terima kasih sis. Semoga dipermudahkan urusan sis juga. 💪🏻

Waalaikumsalam, hi awak. Kita in the same club. Saya pun tggu 7/4 nak check utk tngok janin. Semoga dipermudahkan urusan dan diberikan kesihatan selalu.

3mo trước

aamiin ya mujib. 🤲🏻🌸

tula sis. mmg nervous, takut semua ada. tpi harap2 semua baik2 saja mcm yg kita doa dan harapkan selalu. aamiin2. smoga urusan sis pun dipmudahkan ok.

3mo trước

aamiin ya mujib 🤲🏻

sy pun sma msa 7week hri tu x nmpk, then isnin lalu pg cek dah nmpk baby, last year sy pun ada keguguran, Tuhan sebaik2 perancang sis. hug ❤️

3mo trước

alhamdulillah, tahniah sis. semoga baby sihat saja. Semoga kami pun akan nampak baby nanti. aamiin 🤲🏻

Semoga dipermudah kan segala urusan sis 🙏🏻

3mo trước

terima kasih sis, you too🙏