Menaiki motor

Boleh ke naik motor ketika hamil? Sebab ramai yang melarang saya naik moto ketika mengandung anak pertama bimbang berlaku bleeding. Masalah sekarang saya hanya ada moto untuk pergi klinik berhampiran. #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #mommybuntu #pregnancy #1stimemom #Nanya #klinikAjwa

14 Các câu trả lời

Saya dr sblum ada baby smp bersalin naik moto okay je. Siap jalan jauh lagi.. In sha Allah takde apa.

Sy Hari2 pgi kerja dgn motor sis. harap ² ok je sbb so far tkde bleeding. bwk slow²

xde ap pun...boleh ja...tp hti2 bwa, rsau trjatuh...tp klu dh biasa bwa, xde msalah pun

serius la bahaya saya naik motor jalan tak molek. mintak mintak yang baik jela