petai

Boleh ke mkn petai? Pas mnum air gula hrtu laa sgt,mak plk cuma masak sambal petai tlur dadar . Sy mkn tp xbyk la ptai tu . Mlm tu da start pening2 smai keesokannya mntah 4x . Adakah sbb petai? Sbb sblm tu sy ok jer

1 Trả lời

petai sbnrnya lau xpregnant pun blh buat sy angin satu bdn.. ms pregnant pnh gak mkn... tp mmg xle tdo lau xurut minyk... so sy assume sy xle mkn la tu..lau sis muntah2 ni... better elakkan la ok... xselesa bdn je..

5y trước

🤣🤣🤣