Boleh ke makan petai Dan tempoyak?

Saya mengandung dalam 9 minggu blh ke nk mkn sambal petai tempoyak?? Sebb mengidam 😂😂

2 Các câu trả lời

Kalau tempoyak tu sikit2 takpa. Sebab peram dia bergas. Petai pun sama kena kurangkan makan. Awak makan dulu sikit utk sekali portion makan. Next window makan awak jgn makan lagi. Tengok dulu macam mana reaction badan awak. Okay ke tidak. Macam saya semalam bedal petai dgn pucuk ubi. Hamik kau, muntah2 sampai dah tak keluar apa dari petang sampai malam 🥺 sampai gerd jadinya. Dada sakit yakmat bila telan makanan and minuman. Terasa macam ada benda tersekat kat dada. Plus, asyik sendawa tiap saat 😭 menyesal makan. Selalu saya makan petai okay je. Semalam je add on pucuk ubi sbb teringin. Tobat takmau dah 😭

saya dulu makan je sis. tambah yg tuh yg buat ada selera.

2mo trước

takda pula sis, maybe ikut badan juga kot.