Pakai krim macam biasa

Boleh ke mengandung tapi pakai krim muka macam biasa.. Saya pakai skincare collegen..

9 Các câu trả lời

Pakailah skincare yg ada kelulusan KKM. Sbb yg tak ada kelulusan KKM lebih dikhuatiri kandungan bahan kimia nya. Kalau yg tak preggy pun membahayakan apatah lg kalau tgh preggy. Bahan terlarang seperti merkuri misalan sgt2 tak patut ada pun dlm skincare. Dia memutihkan kulit dgn kasar. Dia buang terus melanin kulit dgn cara sgt tak selamat. Tiada cara utk memutihkan kulit yg sedia gelap tp boleh mencerahkan kulit yg kusam (dull) ok itu dibolehkan

dkt brunei krim malam dia dh kena banned. sbb brand ni original dia dari indon jd sy letakkan link video dari youtuber indon jugak, seorang doktor ye. ubah kualiti video 720p atau 1080p utk tengok keputusan makmal dgn lebih jelas https://youtu.be/0RmsWPWjfhc

Saya rekomen produk "dear Klairs". Sy pakai produk ni. Kalau cek dlm website cosdna.com, awk boleh semak setiap ingredients yg dia letak mostly rank hijau (selamat). Sbb dia buat khas utk kulit sensitif. Byk bahan natural dan InsyaAllah juga slmt utk ibu mengandung

3y trước

Cosdna.com Website utk cek keselamatan kandungan bahan dlm produk skincare. Apa2 produk semua tersenarai. Boleh semak, satu2

Sis boleh follow IG dia ni utk tips skincare semasa pregnant. https://www.instagram.com/p/CMqwLG1nPxs/?utm_medium=copy_link

Search nama product tu dalam kkm. Kalau tak berdaftar, atau disebut ada mercury & bahan2 terlarang, stop pakai

Skincare dibolehkan, asalkan sis tau kandungan apa yg boleh dan tak boleh guna semasa preggy.

x silap aritu rase nye produk ni ade mercury..cube search

bole kot

yg ni ke sis?

3y trước

cream collagen tuh juga