24 minggu🥰 detail scan😍

Boleh ke masa detail scan, nak buat 4d/5d scan sekali? Agak agak dah nampak jelas ke belum yaa muka baby😘

7 Các câu trả lời

saya baru buat hri ni yg 5D. 24 minggu 6 hari. Sonographer kata klau nk nampak baby lagi jelas dan tembam, blh buat time 28-32 weeks. Baru lgi jelas dan comel hehe.. Tpi 24 weeks ni pun dh nampak dah cuma tak chubby

sy pun dah buat detail scan beserta 5d tp doc tu ckp 5d prefer 27w ke atas sbb muka dia xbrp jelass sgt. tp apa2 boleh tnye setiap klnik yg nk scan tu 😊

1y trước

kalau sonobee, 5D weekday RM68, details RM88, 5D + details RM118. ni harga weekday sebelum jam 6.. ada setiap negeri. bole google je sonobee appointment. so far ni yg murah. lain ada yg mahal depends pd klinik. mcm tmpt sy tkde yg bole buat detail, so kena pi daerah lain. so sy buat under sonobee

Blh je.. cume nk lg seronok bt 4d/5d time dh 30 weeks sb nmpk muke baby lg clear tp kalau baby xtutup muke la.. hehe

boleh je. Sy scan 5d sekali dgn detail scan sebab mmg dah pakej mcm tu. muka baby dah jelas dah.

1y trước

Wahh🥰

Sono saya suggest 5d buat 28w keatas Sebab masatu dah tembam sikit.

bole sis buat kat sono murah lg

Buat time 25/26 week nnti