Saya dah buat detail scan di hospital tapi nk buat scan 4d/5d perlu ke buat detail juga or scan je?

5 Các câu trả lời

Mcm mna sis pergi buad detail scan di hospital ya…😄mcm sya da cyst kena jmpa pkar scan di hospital..time scan tu doktor akan buad detail scan skli ka sis? Nk thu jgk😅tu tnya

2y trước

Sbb sy booking nk beranak dkt hospital tu then dia kena buat detail scan tu

Scan je. Details scan tu biasanya 2d je untuk measure macam2 tapi 4d/5d just nak tengok baby in higher resolution atau tengok baby in real time

Boleh je sis.. sy pon baru habis detail scan week 23. Doc suruh dtg buat 3d/4d mase week 30 nanti😊

Berapa week? kalau awal lagi tak perlu. Buat yg penting je..

2y trước

Oh boleh dah tu. Kalau dah buat detail scan and baby takde masalah boleh je nak buat 4d/5d.

Thanks awak