Detail scan + 5D live

Hai mommies. Nak tanya, siapa ada pengalaman buat detail scan sekali dengan 5D live masa baby 20-21 week? Dekat tempat saya ada klinik ni buat combo detail scan + 5D live harga berpatutan tapi valid sampai 31/10 (esok) sahaja, dan saya sekarang 21 week. Start november harga jadi lebih mahal. So agak-agak patut ke saya proceed pergi esok? Sebab ada baca kalau 5D live tu elok 24 week ke atas.

1 Trả lời

awl2 baby takda lemak sgt kt muka. so tak nampak detail sgt. sy dlu cuba jgk buat tapi tak nampak bentuk sbb baby kurus lg. biasa baby 30weeks plus berbaloi buat 5d ni. boleh je kalau nk cuba