Kerabu meggi

Boleh ke makan kerabu meggi? Pregnant 6week. Boleh habis kan sebungkus atau sekadar hilang terliur sahaja ya?

15 Các câu trả lời

Sy tiap minggu mkn meggi dri awl kehamilan. Nasi xbleh nk telan boleh bawak gadohh ar😂 insyaAllah fikir positif jee.. Hrp xde apa laa. Mkn vit kk kasi jgn tinggal. Dgn minom air masak bebnyk.

4y trước

Terima kasih sis..

blh jer.. tpi makan laa dgn kuantiti sedikit..sy pregnant asyik makan kerabu maggi jer.. smggu kadang² 3 kali makan.. tk dpt kedai.. kadang buat sendiri.. jnji kena minum air masak bnyk²

4y trước

Okay terima kasih sis..

Menggi xberape elok untk kesihatan ibu dan baby. Lagi2 plak awal kandungan. Biar hanye rase dahulu sis. Bersabar. Baby lom kuat sgt. Badan setiap org xsame. 😊

4y trước

Okay terima kasih..

tadi baru sye makan kerabu maggi, risau gak sebb masak lpas tu ade pdas" sikit kn...sya dh 5 bulan kandungan ,,, teringin sebb tu mkn

Wahhh.. dapnya tu.. rasa lapar plk.. i think bole je.. tp i dont know for u sis.. kalau mkan pin small quantity je..

4y trước

Haa okay baik.. Terima kasih ya

Boleh sis 🤗🤭. Makan je sampai habis. Saya masa pregnant pun teringin makan maggi, saya makan je.

4y trước

Terima kasih sis atas respond 😘

boleh... sy mengandung dulu pun mkn je, ..megi goreng pun. hehe

4y trước

Hahaha bukan selalu kan.. Terima kasih yaa sis..

Lepas dah makan tu nanti minum air masak banyak2 ye sis

4y trước

Sama2 😊

Boleh. Lps tu minum air kosong byk2.

4y trước

Sma3

Makan la makan,makan..xpyh tnye sini

4y trước

Just tanya. Kalau rasa tak perlu jawab atau soalan ni macam jengkel ke apa tak payah lah nak jawab macam tu. Kalau tahu tak tanya dah.