Folic acid

Boleh ke makan dua ni dalam sehari.. Atau obimin pluz tu mmg dah cukup dah untuk yang awal pregnant..

Folic acid
2 Các câu trả lời

kalau awl kehamilan kalau amik obimin pluz just amik obimin pluz shj..apa2 pun depend pd result hb kita bagaimana..jika hb ok just amik obimin pluz satu shj..kalau doc kata hb xbpe cntik..cuba tnye doc blh x amik kedua2 nya.. mcm.obimin.pluz ni bgus amalkn ms awl.kehamilan sbb dia ada dha dan bgus untuk lindungi kantung bby ms bby build... mcm sy dlu awl kehamilan ms tahu baru hamil sy mkn ni..mcm2 manfaat kita.dpt utk bby bila.mkn obimin pluz ni🥰mg dpmudahkan segalanya..aamiin

Boleh tau obimin ni utk apa ya?