migraine

Boleh ke ibu yg pregnant ambil panadol ms awal kehamilan? Any side effect ?

7 Các câu trả lời

Boleh je. Sy dh tnya doc. Cuma jgn lebih dos. Ckup 2 tablet 500mg sekali mkn dalam masa 4 jam.

Refer doc dulu... Biasa nye ibu hamil ngn bf bleh mkn paracetamol je sbb dos dlm tu x tggi

bole sbb saya pun migraine n pregnant time trimester 1. Doctor bg ubt panadol.

Refer doc dlu sis..doc lg prefer paracetamol yg kk bg dr panadol..

Panadol boleh. Just jgn lbh2.

Refer doktor dulu

Bolrh