Migraine Ms Pregnant

Hi mommies. Migraine ms early pregnancy ne normal x? Dh dua hari migraine. 😅

3 Các câu trả lời

normal sis..saya pun baru melepasi fasa di serang migraine tu..dri week 7 smp masuk week 9 hari2 dari pagi smp tdo migraine xhilang2..ada jumpa dktr jga msa week 8 tkt drh tggi..tp dktr kta ok je..drh ok..mgkn pembawaan mengandung..yang pntg sis kena byk minum air dan jaga makan..

Saya pun pening je. nak buat apa apa tak syok sebab kepala pening. nak baring pun pening 😂

Normal awal2 pregnant..tp blh check jgk tkut ada drh tinggi