Ais/air sejuj

Boleh ke ibu hamil minum ais atau air sejuk

2 Các câu trả lời

Bg sy blh je sis..spnjng preggy sy minum air sejuk...lepas bersalin je xleh minum air sejuk n ais 😂✌

5y trước

Most wlcme sis.. 😉✌ada juge tnye mak..mak kata haa peknen ni blh la..sok.dh brsalin jgn nk ngengade katanye minum air sejuk n ais..mil pn ckp bnda yg sm...sbb ada juge biras sy kata xleh minum air sejuk n ais.nti bby dkt dlm perut bsr sgt nti..tp bg sy bnda tu mitos semata2..sbb pnh tnye doc..doc pn gelak kata..mne awk bljr 😅n dgr minum air sejuk bby bsr.. 😂😂tu last2 minum xde pantang..pantang jmpe je..hehe..... Nk2 cuaca pns bahang hujan kejap2..lg cpt rs dahaga..