Ais/air sejuj

Boleh ke ibu hamil minum ais atau air sejuk

2 Các câu trả lời

bg sye boleh jeee... hehee.. kalo rase nak elek.. boleh jugakk... atas diri memasing... kwn sye..siap beli ais.. mamah smbil buat keja..

Bg sy blh je sis..spnjng preggy sy minum air sejuk...lepas bersalin je xleh minum air sejuk n ais 😂✌

5y trước

Most wlcme sis.. 😉✌ada juge tnye mak..mak kata haa peknen ni blh la..sok.dh brsalin jgn nk ngengade katanye minum air sejuk n ais..mil pn ckp bnda yg sm...sbb ada juge biras sy kata xleh minum air sejuk n ais.nti bby dkt dlm perut bsr sgt nti..tp bg sy bnda tu mitos semata2..sbb pnh tnye doc..doc pn gelak kata..mne awk bljr 😅n dgr minum air sejuk bby bsr.. 😂😂tu last2 minum xde pantang..pantang jmpe je..hehe..... Nk2 cuaca pns bahang hujan kejap2..lg cpt rs dahaga..