Bersama suami di awal kehamilan?

Boleh ke bersama suami di awal kehamilan, saya rasa suami makin manja selepas tahu pregnant ni.. sy risau jugak sebab baru 4weeks.

2 Các câu trả lời

Ikutkan mmg boleh, cumanya kena ingat awal kandungan ni fragile sikit. Kalau sy, sy nasihatkan utk tunggu dulu. Kalau nak pun mungkin lebih kepada foreplay buat sementara waktu. Tp terpulang juga, ikut bincang dgn suami mcm mana.

boleh sis . tapi jangan kuat2 risau pd rahim. dan buat masa skg baru2 ni jgn selalu kan sgt ye.