Boleh bersama suami?

HI saya nak tnya boleh ke kita bersama suami awal kehamilan ni?

5 Các câu trả lời

untuk saya, doktor saya tak pernah cakap tak boleh .. doktor kata kalau kedudukan uri di bawah baru tak boleh bersama . kalau ikut logik pun awal2 kehamilan, janin masih kecil rahim tak mengembang ke depan ,kalau bersama suami di atas pun masih tak mengganggu .. untuk lebih kepastian, puan tanyalah doktor .

3y trước

Thanks sis atas jawapan 😉

Sebenarnya kalau boleh stop kejab.. Kalau ada history penah gugur jgn la bersama dulu.. Tapi dulu masa saya awal pregnant bersama je dgn suami tapi tk kasar2 lembut jeee sbb risau baru lagi

3y trước

Thanks sis atas jawapan ☺️☺️

xboleh...mse dpt tau gndung doc terus ckp jgn bsama dulu...ms tu bru bp mggu...bila da hujung2 bru brani..lgpun ad yg share mse bru lg bsama ad yg kguguran...kalau nk pasti lg tnye doc...

3y trước

Okay thanks sis ☺️

20week keatas bru baik sbb janin dh kuat..tpi klau nak awl boleh jg tpi kena jaga2 yaa..

3y trước

Thanks sis atas jawapan 😊

Sebenarnya tak digalakkan sis sebab kandungan baru lgi klau boleh tahan sekejap😊

3y trước

Thanks sis atas jawapan ☺️