Bawa baby 3 bulan keluar malam

Hi. Boleh ke bawa baby 3 bulan keluar malam? Orang tua cakap tak elok. Ada sesiapa yg boleh jelaskan? Terima kasih

1 Trả lời

sye mmg plan xnak bwk anak keluar mlm atleast sampai dia 4m. tapi pernah je sekali dua bwk pegi beli mkn kjp. ade org tegur x elok berembun utk bdk2 kecik. sye sbb nak ajar dia mlm utk tido. bukan utk main and keluar. even anak sye dh kenal siang and mlm. tapi mmg x elok pon sbnr nye. benda2 halus ni suka dkt bby2 nii. bkn jadi paranoid. tpi sbb penah kne benda mengikut bpak dia blik. so xnk jdi benda yg sama lagi.