anak 3 bulan menangis teruk bila bawa keluar atau pergi tempat lain

baby saya 3 bulan kalau bawa keluar je (contoh macam pergi rumah family ke) mesti menangis teruk sampai hilang suara. bagi susu pun tknak jugak. masuk dalam baby carrier/wrap baru senyap. ada tak sesiapa yg macam ni jugak? nak pergi rumah parents pun fikir 10 kali sbb kesian kat baby 😔

2 Các câu trả lời

ala kesian nya, my baby pulak lain peel dia. taknak tidur kat rumah sendiri, tidur kat rumah family lena. asal balik je rumah mesti menangis je nonstop😑

yess ... baby saya pon sama .. masok 5bulan baru dia selesa naik kereta or pergi rumah org ..