going out , mall etc .

hi , mommies semua bawa baby keluar rumah go to mall or other places bila ya? tunggu umur 2 3 month or 1 month + dh bawa ?

2 Các câu trả lời

terpulang pada orang kot. saya bawa pergi mall lepas dah 3 bulan. tu pun pilih mall yg kurang orang. tak nak risiko anak berjangkit sakit ke covid dengan sesiapa. yg pasti bawa baby ke crowded places pun lepas baby dah 6 bulan. tu saya. tak pasti orang lain

Saya dah start bawa pergi tesco macam tu masa baby baru nak habis pantang. Tapi mood anak saya kejap elok, kejap tak. Dia cuma akan mengamuk bila nak tidur. Depends dekat baby lah. If mummy know how to handle, then should be okay 👌