laksa

Boleh ke awl2 mgandung makan laksa pinang sbb ada yg ckp xblh sbb ada daun kesum blh myebabkan bdn panas

10 Các câu trả lời

Sy dlu nk laksa jee mkn.. org ckp xboleh mkn sbb angin.. hbs tu je yg duk nk mkn, mkn je yg penting hati yakin 👍👍

Sy byk kali mkn laksa sepanjang pregnant. Cuma asingkan nanas je. Hehehee.

Sya pun penggemar laksa.. Dah byk kali mkn msa sdg pregnant... Ok je sis

yeke..sy x tau...sy mkn laksa..alhamdullilah kandungan baik² je.

Boleh je.. Dh 2x makan laksa 😂 Cuma asingkan nenes klu ade

Sy memang mngidam makan laksa.. Byk kali nk mkn laksa.. Hihi

Ok je sis.. Sbb time pregnant mmg ngidam laksa tu je.. Hihi

Mengarut. Bole je makan

Bole..

Haha saya pon bantai 3 ary berturut2.. Ok alhmdlilahh