Bahan dalam laksa

Boleh ke makan daun kesum dan bunga kantan yang ada dalam laksa sewaktu mengandung? Teringin sangat ni

7 Các câu trả lời

Boleh sis. Saya pun aritu was2 nak makan seb penah dgr org ckp bunga kantan tu tajam. Alhamdulillah ok je. Raya baru ni teringin sgt nak rasa masa dh 15weeks +, alhamdlh ok. Xde berangin. Lepas kempunan... Tp saya share jela semangkuk dgn suami. Tetap bhati2 nak mkn sorg2 byk xberani🤭

Tengok org juga . Mcm saya langsung xblh makan laksa masa prgnant skrg ni, berangin satu bdn sesak dada sampai sakit tekak duk kua angin je... mcm mak sy ada pesan if rsa kuat nk mkn or mnum blh mkn sikit buat mersa bukan kyg perut 😆

klau nak mkan wktu skrang la sis..nnti dh brslin ambk masa lame untk pntang mkan laksa nie..atas org jugak..stgah org mkan tkde mslah ape ii..

boleh. sy msa mengandung hari2 mkn laksa.skrng dah bersalin xteringin dah mkn. muak dah sbab dah kenyang mkn msa mengandung dlu😂

3y trước

kalau yang dia blender sekali ?

xde msalah..kecuali sis mmg jenis angin dgn daun kesum n laksa sbelum pgnant lagi.. yg tu kena elakkan..

saya dah x blh mkn laksa...sbb bhan2 nie buat saya angin...serik dah makan...

Sy 3-4x makan laksa ok je