2 MONTH BERSAMA SUAMI

Boleh kah bersama suami di waktu ini 8 week .. tiada ke sebab keguguran ke apa takut juga ..

3 Các câu trả lời

Kalau dh bersama, tapi takde spotting whatsoever takde masalah kot. Cuma kena extra careful and aware la, perhati condition sendiri. Kalau ada spotting mmg kena hold dulu.

InsyaAllah takde masalah. Cuma nya jangan kasar kasar jaa. ☺️ Lagi banyak buat, lagi senang nak bersalin, orang kata.

Kalau boleh elak kan bersama suami sbb kandungan awal lagi. Air mani boleh menyebabkan contraction.