Pengambilan acid folic semasa pantang gugur boleh diambil atau tidak?

Boleh diteruskan pengambilan ubat Yang dapat semasa mengandung atau tak ?

Pengambilan acid folic semasa pantang gugur boleh diambil atau tidak?
1 Trả lời

boleh sbb ubat2 nie akan bagi zat2 pada baby.kena teruskan sbb kalau sudah pregnant pun dia akan bagi ubat yg sama atau pun die bagi zincofer atau lain2 ubat yg dah ada acid folic lengkap semua