Maksima pengambilan acid folic dan susu sehari

Hai. Saya telah makan acid folic sejak beberapa bulan sebelum kahwin. Sekarang saya telah mengandung 5 minggu dan masih makan acid folic 5mg dan minum susu anmum materna yang turut mengandungi acid folic setiap hari. Bolehkah saya meneruskan consume kedua2 supplements ini kerana saya tidak pasti maksima pengambilan acid folic sehari untuk ibu mengandung. #firstbaby

3 Các câu trả lời

boleh je.. klau dah buat buku pink nnt kk akn bg splments khas utk ibu mngndung.. #27Dec2020 #IbuRA #24Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

saya 9w dah makan asid folic start 5w dan minum anmum juga sekali . boleh jer sis kedua2 sekali

asid folic xde effect negative klo overdose. untuk perkembangn baby n mummy juga